Dansk Balkan Mission udvider antallet af mini-bøger med bibelvers til tre.
Den lille hjertebog får følgeskab af en grøn ankerbog og en blå korsbog.
De tre små bøger symboliserer dermed den bibelske treklang ”Tro – håb – kærlighed”.
Bøgerne udgives i samarbejde med Bibelselskabet, der har ophavsret til den anvendte bibeloversættelse. Bøgerne er fortsat gratis – og koster kun porto.

Dansk Balkan Mission (DBminiboegerM) udgiver nu en hel serie minibøger med bibelvers.
Den første – hjertebogen – har DBM trykt og uddelt på dansk siden 2013 i 30.000 eksemplarer. Den findes også på flere andre sprog: rumænsk (30.000), ungarsk (35.000), ukrainsk (10.000) og farsi (10.000).

Bøgernes indhold
Da hjertebogen bruges i børnearbejdet i Rumænien, hvor mange børn har lært alle dens bibelord udenad, var der brug for flere bibelord. Derfor er der lavet yderligere to små bøger.
Ankerbogen er allerede udkommet på rumænsk med bibelord om håb – i livet, i døden og for evigheden.
Korsbogen har bibelord som afspejler den apostolske trosbekendelse.

De små bøger måler 6×7 cm og er på 48 sider med ca. 65 bibelvers. De rummer gode skriftsteder – og kan bruges til opmuntring og opbyggelse, til at få en samtale om troen på Jesus eller blot til at gøre et andet menneske glad. Bøgerne kan også efterlades i en bus, være inspiration til konfirmandord eller lign.
På første side er det muligt at skrive en hilsen.


Samarbejde om udgivelse
Da bøgerne indeholder bibelvers fra den autoriserede oversættelse af Bibelen og samtidig udelukkende uddeles gratis, har DBM og Bibelselskabet indgået samarbejde om udgivelserne. Håbet er, at disse små bøger vil nå bredt ud, vække glæde og give inspiration til yderligere læsning af Bibelen.

Prisen er gratis
Bøgerne trykkes og betales gennem indsamlede gaver til projektet. Derfor kan de frit bestilles til uddeling (modtager betaler kun porto). DBM modtager dog gerne gaver til projektet og fremtidige oplag v. overførsler til konto: 2451 – 7300 200 260 eller på MobilePay: 2389 7070 – mrk. minibøger.

 

Bestil gerne bøgerne på bestillingssiden her og læs mere om Bibelselskabet på www.bibelselskabet.dk