Når en kristen beder til Gud og kan stole på, at være under en åben himmel, sådan var det første gang DBMs team samlede børnene i Schitu-Golesti til børnesamling midt i juni.

Open air!!

Da murene var bygget høje nok, og stole og borde allerede var i rummet, var det let at samles i det kommende rum til børnemøder. Det er nemlig her at man fremover vil kalde til samlinger.

Ved den første samling fik børnene en en helt unik oplevelse. De fik lov at kunne samles i bygningen og alligevel under åben Himmel. Den næste lørdag var der tag på. Så var det muligt at sidde ved bordene og samles i husets skygge. Solen bliver varm og brændende jo længere sommeren går. Dette var også en påmindelse om hvordan vi får lov at samles under Guds nådes vinger – som dækker al synd og skyld.

Børnene jublede over lokalet og råbte ”Se, her er det nu ligesom i skolen, vi har også borde nu!”

Grund til at være taknemmelig

Vi er taknemmelige for at bygningen i Schitu nu er ved at være færdig. Vi er taknemmelige for samarbejdet med den familie, hvis land DBM har fået lov at bruge til byggeriet. Bed gerne om at dette sted må blive et sted, hvor Gud bringer nyt liv til børn og voksne. Bed om at Guds Ords sæd må virke i hjerterne, så romaer må blive vendt om til troen på Jesus Kristus.