Landsbyen Lazaresti ligger lidt syd for Campulung. Bag byen ligger også en Roma-landsby som har ca. 600 indbyggere. Lazaresti1

Her har DBM en lang historie, da byen har været besøgt siden der i 2006 blev lavet brønde efter en oversvømmelse i romalandsbyen. Her i byen har der været afholdt gademøder for alle; der har været lavet øvelser med udenadslære af bibelvers; givet præmier i form af reparerede genbrugscykler; holdt børnesamlinger i et lånt hus og uddelt mad af forskellig slags. DBMs team af rumænske medarbejdere besøger byen stort set hver lørdag og er derfor kendte med både børn og voksne. Der er også en lille gruppe, som vedkender sig kristentroen.

Børneflok LazarestiDa huset, hvor DBM holder børnesamlinger snart skal bruges af ejeren, vil disse samlinger i løbet af efteråret 2016 skulle flytte ud i det fri. Derfor har DBM iværksat en indsamling, for at kunne rejse midler til at bygge et multihus også i Lazaresti. Det er meningen at huset primært skal være til samlinger for børn og voksne om Guds Ord, så huset vil om muligt blive mindre end de øvrige huse. Det betyder også, at omkostningerne samlet set forventes at kunne holdes omkring 250.000,- DKK.

På vegne af befolkningen i Lazaresti takker vi hos DBM for enhver gave. Læs mere her om, hvordan du kan støtte.

Læs evt. en artikel fra Indre Missions Tidende om et besøg i romabyen fra 2015