Udklip10Udgivelsen af Hans Erik Nissens andagtsbog på spansk giver mange gode tilbagemeldinger.
Bogens 4. bind er netop på vej fra trykkerierne til Spanien, Peru og Uruguay. Desuden sendes til Venezuela og Paraguay samt deles ud i Danmark og Norge.

Uddeling i Spanien

Jan Tore Olsen fra Sarepta kunne allerede i januar fortælle:
”I byen Cartagena (ca. 220.000 indb.) samles en lille luthersk menighed på ca. 15 til gudstjeneste hver søndag. 3 personer som bor på Gran Canaria deltager ofte via SKYPE. Ca. en søndag hver måned får de besøg af en præst. De andre søndage får de tilsendt en prædiken som læses op. Da mødet var slut fik vi mulighed for at dele andagtsbogen «Et er nødvendigt» ud. Med store øjne åbnede de bogen og én sagde undrende: ”er der virkelig en andagt til hver dag?” De er ikke så vant til at læse andagtsbøger her i Spanien.”

Tilbagemeldinger fra Peru:Udklip11

Uddeling ved gudstjeneste i Juliaca, Peru IEL-P (Den evangelisk-lutherske kirke i Peru) i byen Crucero på højsletten
4122 m. o. havet fejrede sit 30 års jubilæum. og i denne forbindelse var der både dåb og medlemsindskrivning. Andagtsbogen blev brugt som velkomstgave. Fra Norsk ELM i Peru skrev Per Olav Mangelrød: ”Bøgerne bliver modtaget med stor glæde blandt dem, jeg har hørt fra. De siger at bøgerne er letlæste og har et centralt og klart budskab. Desuden læses andagterne op to gange om dagen på vores radio her i Arequipa. Vi ved ikke, hvor mange der lytter til disse udsendelser.”Udklip13

Uruguay
Et foto fra sidste uges gudstjeneste. Vi har givet hver familie en kvartalsbog og også givet alle, der gerne ville dele
videre ud. Vi bruger bøgerne i evangelisation og deler dem ud som gaver til gæster og venner. Det er skønt at have andagtslitteratur på spansk fra en luthersk baggrund. Ta
k for jeres arbejde

Radio også i brug i Venezuela
fra Elizabeth Viloria i Venezuela, der arbejder som underviser på en ungdomsskole Udklip12der. Hun skriver: ”Mange mennesker har fået bøger. Nogle er leveret personligt – andre har fået gennem kirkens radioprogram, som vi kalder for ”Reflections for Life”. Mange tak for jeres arbejde og forbøn”. Husk befolkningen i Venezuela, da lave oliepriser har medført dårlig økonomisk situation i landet – og voldsomt dyre basale dagligvarer.

Bestil gerne sæt af andagtsbogen.
De findes på engelsk, rumænsk og spansk.
DU BETALER KUN PORTO og evt. støtte til fortsat udgivelse.
Bestil her