Udklip9Der er sendt meget til hospitalet i Câmpulung, så det er godt at få en snak med inspektøren og de ledende læger og sygeplejersker om, hvad der er relevant for dem og hvad de evt. mangler.
De havde netop i juni fået endnu et EKG apparat, som de var meget glade for, ligesom den specielle boremaskine og sav til ortopædisk afdeling.
Hos ortopædisk afdeling på hospitalet i Câmpulung gav de champagne og kage sammen med en stor tak for udstyret fra Danmark. Det var en lidt underlig, men også glædelig detalje, at de havde sat Dansk Balkan Mission på deres sponsorvæg.
Det blev til en rundvisning på hospitalet, der afslørede endnu flere behov. Deres kontorer havde brug for bedre møbler, og på vej gennem gangene pegede man på et rullebord og bemærkede, at man ønskede siUdklip8g flere af den slags.
Vi havde adskillige på lageret, så det var oplagt at finde dem frem.
Ligeledes havde vi fået en del kitler og dragter, der egner sig til personale. Der skulle en hel lastbil udelukkende med materialer til det store sygehus.
Hvorfor sender Dansk Balkan Mission ting til hospitaler i Rumænien?
Vi har faktisk en lang ønskeliste fra dem og fra andre hospitaler – og vi opfylder meget af den.
Som nævnt en hel lastbil i august til Câmpulung.
Ernst læssede over 30 hospitalssenge – 5 ad gangen. Derefter godt 80 madrasser, der sammen med kitler og kasser med plejemateriale fylder godt. Så var der Udklip6de ønskede rulleborde.
Alle bordene er med hylder og skuffer, der blev pakket i kasser for at komme godt frem.
Gode stole blev sendt til opholdsstuen på fødeafdelingen. Den rumænske chauffør hjalp godt til.
Desuden kom der skriveborde og kontorstole med. Nogle af kontorerne på hospitalet var spartansk udstyrede med et lille bord og en taburet til personalet.
Til sidst et foto af lastbilen, da
den ankom til hospitalet i Câmpulung. Ledende oversygeplejerske Mirela Ceapraz stod parat til at tage imod.

Udklip7