Luthers lille katekismus på arabisk

Det er med stor glæde, at Dansk Balkan Mission kan informere om, at DBM pr. 1.9. vil være lagerførende med en arabisk oversættelse af Luthers lille katekismus.

Bogen er oversat af en luthersk radiomissionsstation i Beirut og er efterhånden genoptrykt et par gange internationalt. Det er muligt at læse mere om vilkårene for missionsarbejdet i Beirut her og breve, der er kommet til lederen der:
Breve til Fadi Khairalllah

Den udgives internationalt af Lutheran Heritage Foundation (LHF), der udgiver bøger på forskellige sprog til gratis uddeling. Det er dem DBM har et samarbejde med om den samme bog på farsi – og om udgivelsen af andagtsbogen “Et er nødvendigt” på farsi.

LHF har et interview med en USA-baseret missionær blandt muslimer (som selv er født halv jøde, halv muslim). Karim_Baidaoui_interview

Det er første gang, at bogen bliver tilgængelig i Skandinavien. Dansk Balkan Mission har fået til opgave at fordele bogen efter samme princip som DBMs øvrige bøger, så modtagere kun betaler for den portoomkostning, der må være.

Der er foreløbig trykt 3000 bind af Luthers lille katekismus. De vil kunne bestilles via DBMs hjemmeside www.balkanmission.dk under punktet bogbestilling.

BLIV MEDLEM AF DBM – for 50,-/året hjælper du DBM at fastholde fradragsret for gaver – se HER hvordan.