Søndag d. 28. februar deltog DBMs gæster fra Rumænien ved gudstjenesten i den rumænske menighed i Herning. Hver søndag aften holdes der gudstjeneste i Herning Frikirkes lokaler på Møllegade 1. Kirken samler rumænere fra en stor del af Midtjylland. Der var godt 50 til stede + en lille håndfuld danskere.P1070793

Menigheden lod DBMs gæster fortælle om arbejdet i Rumænien, fik lov at synge en række sange og præsten Nico Vulpe fik lov at prædike. Der var meget taknemmelighed og glæde over dette besøg og flere ønskede at følge DBMs arbejde, få bladet eller flere familier fik rumænske sæt af andagtsbogen med hjem. Der var et stort og hjerteligt fællesskab mellem de herboende og DBMs rumænere.

Det var tydeligt at høre både i tonefald i Nico’s prædiken og samtaler i øvrigt den aften, at dette besøg berørte ham.
Nico har gennem længere tid haft en nød for at få kontakt med rumænere i Danmark. Erfaringen har ofte været, at når rumænere kom til Danmark, så er kontakten både med familie og venner og ikke mindst med kirke og det kristne fællesskab gået tabt. På den baggrund var dette besøg desto større glæde. Fra DBMs side er der også stor taknemmelighed over fællesskabet.
P1070772