YESSSS … !!!

Sådan reagerede to af børnene i Schito (Lazaresti), da de fik mulighed for at åbne julepakkerne, som DBMs medarbejdere kunne dele ud til dem. Der var nogle gode ting i pakkerne, så det var glade børn, der havde fået både konserves, forskellige småbøger og godter til jul.

Pakker lavet i Rumænien

I år blev det aftalt at kirken i Pucioasa skulle stå for at pakke julepakkerne, fordi det både er usikkert at få aftalt transporter fra Danmark op mod jul og fordi prisniveauet i Rumænien er lavere, så pakkerne kan få et bedre indhold. Det havde de gjort godt, for der var udbredt tilfredshed med pakkerne.

Flere hjælpere

DBMs team har sammen med både nogle fra kirken Betania i Pucioasa og sammen med et dukketeater-team kunnet uddele et sted mellem 1200 og 1500 pakker ud. Koret fra Betania var med i Dragoslavele og gav en form for koncert, hvor de sang for og med roma’erne – og derefter blev der delt pakker ud. I Gamacesti, Dragoslavele og Cetateni var et dukketeater-team med fra Brasov. Endelig var et team fra Evangelisk børnemission med i Schito. Alle steder var der stor glæde og taknemmelighed over pakkerne.