Hjælp os at at hjælpe de svageste!

Dansk Balkan Mission yder flere former for hjælp i Rumænien.

Læs mere om projekterne, om møde- og forlagsvirksomhed og om personlig støtte. Hjælpen er på alle områder meget tiltrængt. Vi beder frimodigt om bidrag til at fortsat at kunne hjælpe på disse og nye områder fremover.

  • Bidrag til arbejdet kan sendes via MobilePay på 37930 – (husk afsender) eller via

  • Nordea Bank reg. 2451 konto 7300.200.260 – Dansk Balkan Mission.

  • Girokonto nr. 836 6632 – Dansk Balkan Mission (i netbank vælg kode 01)

DBM indberetter CPR-numre på alle, der ønsker skattefradrag for gaver til arbejdet. Det højeste fradrag pr. person for 2018 er 15.900 kr. og det gælder hele gavebeløbet. SKAT medregner kun beløb, der er indberettet fra modtager-organisationerne sammen med CPR-nummer. Vi modtager også gerne henvendelser om gavebreve eller testamenter under skattefradragsordningen.

Spar på gebyrerne!

For dig, der vil sende regelmæssige bidrag til arbejdet, kan vi tilbyde en BetalingsService-ordning, så du bliver fri for at huske på betalingen.
Hvis du vil benytte denne mulighed så kan du oprette det via din netbank (opret betallingsserviceaftale) eller klik her, hvor du fortæller BS, at en opkrævning fra DBM må betales direkte fra banken.

Du skal bruge dit medlems-/kundenr (står til højre for dit navn på label på DBM-nyt (eller spørg på  DBM)
+ lade tallene for PBS-nummer: 05002125; Deb.grp.nr: 00001 stå)

Ved tvivl – kontakt DBM på tlf. 74 82 17 57 eller email dbm@balkanmission.dk.

Registreret indsamling

DANSK BALKAN MISSION er registreret som indsamlingsorganisation hos Indsamlingsnævnet (som “IN-nr.: 00177”, se liste) og følger retningslinjerne for God Indsamlingsskik derfra ved indsamling og medlemshvervning. Indsamlede midler anvendes til at støtte det diakonale og missionerende arbejde i DBMs arbejdsfelter.