I forbindelse med at DBM sender familiepakker til roma-landsbyer i Arges området i Rumænien, er der blevet udgivet 2 nye småbøger. De to nye småbøger vil blive lagt med i pakkerne sammen med mad og andet godt til julefejring i roma-familierne.

Korsbog = trosbekendelse

Det ene lille hæfte er en rumænsk udgave af den lille korsbog, der også findes på dansk og farsi. Den indeholder bibelvers, der underbygger den apostolske trosbekendelses ord. Dvs. der er bibelord, som forklarer Guds skabermagt, at Jesus blev menneske, døde og opstod – og bibelord om Helligåndens gerning.

Andagter for børn

Det andet hæfte er en samling af 3 andagter for børn. Andagterne er om mennesker i nød, som hjælpes af Jesus. Den første er den ensomme kvinde ved Sykar brønd. Den anden er de ti udstødte spedalske, der renses af Jesus og den tredje om disciplene, der ikke kan fange fisk. Som Jesus dengang trådte ind i disse menneskers liv og hjalp, sådan vil han også gøre i dag.

Luthers Lille Katekismus

Samtidig har DBM trykt en ny oversættelse af Luthers Lille Katekismus. Det er en oversættelse lavet af den lutherske kirke i Bucharest. De vil blive fordelt, så en del af dem sendes til kirken i Bucharest – og en del bliver i Danmark og kan bestilles fra DBM.

Alle tre småbøger vil kunne bestilles fra DBMs side under bogbestilling.

BLIV MEDLEM AF DBM – for 50,-/året hjælper du DBM at fastholde fradragsret for gaver – se HER hvordan.