I forbindelse med påsken, der er en uge forsinket i Rumænien i forhold til i Danmark, har DBMs team i Rumænien fremvist en Jesus-film i flere af roma-landsbyerne. Det har samlet mange folk  (billedet er bearbejdet, så det mørke lokale fremstår lyst)

Forkyndelse gennem filmen

Da mange voksne romaer kun har lært at læse i begrænset omfang, har det vist sig at være ganske vigtigt at bruge billeder og materiale med billeder til at forkynde evangeliet i roma-landsbyerne. I år var det en Jesus-film, der blev vist. Det har samlet mange mennesker.

Mange fremmødte

I roma-landsbyen udenfor Dragoslavele var ca 150 børn og voksne samlet for at se filmen. I Valea Macelarului samledes mellem 50 og 60 – imens der i Gamacesti kom omkring 50 for at se filmen.

Det er en stor glæde at der er forkyndelses-materiale tilgængeligt i mange forskellige former og medier, så vi kan række evangeliet til forskellige mennesker, så de kan høre Bibelens sandhed.

Også for den, der ikke kan læse

Filmen har været meget brugbar, fordi den ikke bare var tekstet med rumænsk tekst, men også audio dubbed (med et rumænske lydspor for det, der siges i filmen). På den måde kunne de, der ikke kan læse, have muligheden for at høre evangeliet. På den måde følges også opfordringen fra Jesus til at “Den, der har ører, skal høre!” (Matt 11,15)