DBM udgiver – og formidler – bøger og andre materialer til fri spredning. Bøger kan downloades på denne side – men en del kan også bestilles gratis HER (du skal kun betale porto). En del radioudsendelser af Jancu Moscovici vil også blive lagt ud her til fri download og spredning.

En del bøger findes også på dansk – og kan her downloades som pdf til eksempel som rå-tekst:

Hjertebogens indhold: DANSK                   Ankerbogens indhold: DANSK                     Korsbogens indhold: DANSK              Stol på Gud  DANSK
Gud skaber og genopretter: DANSK          Manden med naglemærkerne DANSK        Jesus fandt mig: DANSK                      Lev med Gud: DANSK

Andagtsbogen “Et er nødvendigt” på FARSI
Hans Erik Nissens andagtsbog med bibelvers og forklaring til hver dag hele året. Her er gode reflektioner til troens liv, udfordrende spørgsmål og vejledning til at finde ind i troens hemmeligheder. Bogen er lavet som to bind på farsi til download.
Download bind 1 af andagtsbogen “Et er nødvendigt”
Download bind 2 af andagtsbogen “Et er nødvendigt”

Luthers lille katekismus m. forklaringer på FARSI.
Bogen er egentlig et ganske lille skrift fra 1529. Det regnes som introduktion til kristentro med 5 hovedafsnit. Denne udgave har også samtale-igangsættende spørgsmål og svar.
Download „Luthers lille Katekismus på Farsi“

______________________________________________________________

Ikke DBM-ressourcer – evt. på eksterne links:

En bibellæsnings-starter, der både introducerer hvad Bibelen er, hvordan få begyndt at læse – og giver en kort præsentation af de vigtigste skrifters plads i Bibelen. Den er på bare 8 sider og oversat til dansk – og til FARSI

“Manden med naglemærkerne” på FARSI
En iransk kvinde sendes til Norge. I reaktion mod den vestlige kultur søger hun først radikal islam, men møder ved Bibellæsning kristentroen. Da hendes familie ønsker at dræbe hende, oplever hun meget konkret at blive beskyttet af Gud under overfaldet. Et meget stærkt vidnesbyrd om den forandring, det er at gå fra islam til kristentro. Indholdet kan læses på dansk HER – eller lyt til den HER.
Download “Manden med naglemærkerne” 

“Stol på Guds kærlighed” på FARSI
Et lille  hæfte, der på enkel måde spørger til årsager til modgang her i livet. Svarene er enkle, bibelsk funderede og kan være godt udgangspunkt til en videre samtale.
Download “Stol på Guds kærlighed”

“Syndernes forladelse” på FARSI
Et lille hæfte, der på forklarer menneskets nød og behov for tilgivelse og syndernes forladelse – og som forkynder, hvordan det netop er, hvad Jesus giver til den, der tror på ham.
Download “Syndernes forladelse”

“Jesus fandt mig” på FARSI
Et hæfte, der i form af forskellige vidnesbyrd fortæller, hvad det vil sige, at være religiøs og søgende – hvordan det er at opdage, at når man selv ikke kan finde Gud, så kommer han til mig i Ordet med Jesus. “Jesus fandt mig” er jordnær forklaring på kristentro, så du bliver taknemmelig og glad for Jesus. Hæftet er samlet af og udgives med støtte af “Bibelsk Tro” i Norge.
Download “Jesus fandt mig”