Tak for de gode bidrag til en minibus. Nu ser det ud til at lykkes!

Indsamling fuldført

Den sidste dag i februar sendte vi et brev ud om indsamling til en minibus og en trailer, og i løbet af disse måneder er der faktisk indkommet næsten 124.000 kr. Der er forespurgt flere steder, men der er ikke mange gode biler af den type til salg, fordi der er lang ventetid på nye biler.
Nu er det så lykkedes at finde en god bil, en Fiat Scudo. Den har kørt som handicapbil hos en ejer, der har passet den godt.

Der er monteret flere sæder, så den kan køre med 9 personer, og der er købt nye dæk og foretaget et grundigt eftersyn og flere forbedringer.
Bilen kom til Brændstrup i begyndelsen af september med foreløbige tyske nummerplader og blev derefter kørt til Rumænien af Jens Rasmussen og Irene og Niels Peder Nielsen. Der er planlagt en tur til Moldova sammen med Nicu Vulpe og koret fra kirken i Pucioasa for at deltage i nogle møder der.

Trailer kommer med medio september

Samtidig er DBM blevet foræret en trailer, som der er bygget stativ på til presenning, og den kan sendes med på en lastbil midt i september.
I Pucioasa glæder de sig til bilen, der vil være en stor hjælp i arbejdet, både for at køre med medarbejdere, hente folk ind til gudstjeneste o.a. og ved uddeling
af nødhjælp. En stor tak til alle, der har været med til at støtte denne indsamling!