DBM kommer gerne på besøg

Ind i mellem ringer telefonen. I den anden ende lyder spørgsmålet “Kan en fra DBM komme og fortælle om, hvad der sker med tøjet … “! Sådan ringer enkelte af de genbrugsbutikker, som DBM samarbejder med. Disse besøg er gerne med fokus på, hvad der sker med det genbrugstøj, som DBM afhenter og omsætter til at hjælpe blandt romer.

Andre gange er det et missionshus eller et kirkehus, der ringer og spørger om en missionseftermiddag eller -aften. Nogle gange ønskes et emne om den rodløshed, som Romafolket lever i – gerne med blik for den kristnes himmelske borgerskab. Andre gange er det ganske enkel forkyndelse med fokus på, at evangeliet må nå længere ud. DBM ønsker også at række evangeliets ord til tro, så et besøg fra DBM vil ikke kun være en missionsaften, men også en aften, hvor den enkelte mødes af Ordet fra Guds mund til tro og liv. Mission er ikke kun at hjælpe andre, men det er stadig selv at blive mødt af evangeliet om Jesus, så Jesu kærlighed og nød bliver min nød – så jeg også får nød for andres frelse og vilkår her i livet.

Alle disse opkald er meget velkomne. DBM kører gerne land og rige rundt for at fortælle om både det diakonale og missionsarbejdet. Billedet øverst er fra et besøg i Hørve Missionshus på Nord-Vestsjælland. Derfor kontakt gerne … for at aftale en dato.