Man bliver virkelig varm om hjertet, når man ser alle de mange børn i romalandsbyen Gamachesti, og især tænker på, at de også er skabt i Guds billede og elsket af ham.

Søndag eftermiddag

DBMs medarbejdere besøger frem til årsskiftet ofte Gamacesti søndag eftermiddage, hvor landsbyens børn samles til en blanding mellem fællesaktivitet, fællessang, søndagsskole og eftermiddagskaffe. Der foregår en hel masse – og det skaber en mængde glæde både for dem, der leder det – og for alle børn og unge.

Se engang de glade ansigter, der synger med – eller som trækker tov hele vejen op gennem multihuset. Se den store flok af børn, der her vokser op og fordi der kom et multihus i deres landsby, så får mulighed for at samles og høre om den Jesus, der er børnenes ven.

En tirsdag i advent

DBM havde to bestyrelsesmedlemmer m. ægtefælle med en tirsdag i advent, hvor disse billeder er optaget. Da foregik det meste indendørs. Et par uger før, da måtte man samles udenfor, for da var flokken så stor og vejret så godt, så det lod sig gøre.

Romalandsbyen Gamacesti er så stor, at DBM også fremover vil prioritere den. Derfor arbejdes der også på at øge aktiviteterne i landsbyen, så flere regelmæssigt må kunne få hjælp – både praktisk og høre og føres til tro på Guds Ord.